20 Şubat 2009 Cuma

kavanozdaki sorular

kendi varlığını kendine bile kabul ettiremeyen bu zihni aşık olmayı beceremedii anlardaki sancısıyla birlikte kurşuna dizmek istiorum.ya dadişlerim sıkılmış, gözlerim kanatılmışcasına, mantığım parçalanmışcasına,5 cm lik bi dartken 12den vurulmuşcasına yara almak vebir iple asılmışcasınaherhangi bi duvardan kırmızı bi duvara çarpılmak istiorum.....
gitmek istiorum en uç fikirlereve binlerce kez geri gelmek ; en uç fikirlere her karşı gelişlerimde.
o terkedilmiş geceden kalma düşlerimi zincirleme çözmek istiorum sorgusuz diil, tamamen mantık gücüyle.süperman in gücüne sahipmi ki bu güç?yada ne bilimm batman zoro flnmı?o hayalini gördüüm herneyse işte, yaşatmak istiorum onu aylardır uğramadığım beynimde.
bi kazaya kurban gitmek istiorum meselao ölümle kalım arasındaki ince çizgide cambazlık yapmak...bi helikopterin pervanesine takılıp bedenimi diil, ruhumu parçalamak istiorum.ya da yemek pişrirken parmağımı kesmiş gibi yapıp, gözümdeki kanlarla kankardeş olmak...!vee saat 03 e 5 kala terketmek istiorum kendimi bağıra bağıra.varolmayan bi orkestra eşliğinde, davullu zurnalı mesela...hani o çalmayı beceremediim enstrümanla yada.bilip bilmediim ne varsa çok sesli bi yıldız kaymasındaevet gitmek istiorum bedenimden gitmek ve bunuda beceremeyerek beceriksizliimin alaycı tavrıyla kendime geri gelmek yada...!
sıradan , bomboş geçirmiş olmalıyım yıllarımı.öyle olmalı ki kendime yabancı gelmelerim artmaya başladı son zamanlarda.mevsim deişikliindendir biliorum bu yüzden şimdlik çaresini bahara küsmekte buldum..
en gereksiz bi gecede yağan yağmur gibi yaşamışım bedenimde.sözlerim ölüme meydan okuyup bana ömür vaadederken kendimi kupkuru bulmuşumdağılmış, küflenmişun ufak olmuşumaz daha sele sebebiyet veriomuşum ağlamayı beceremeyen gözlerimle ve umarsız.."birine bakıp çıkıcam" edasıyla hayatna girdiim insanları ne kadar incittiimi farketmek ve farkındalığımı da ironilerimle gün aşırı kaçışlarımı parmaklıklar ardına tıkmayı isiyorum.

bedenimden zorla ayırdığım ruhum bile yetmicek anlaşılan en ücra köşelrime sakladıım yaşanmışlıkları.
bastırılmış duyglarımla çıka gelen yalnızlııma,örselenmiş ruhumla beni terk ederken yenik düşmek te varmıştasit taksit yaşamak sevinçlerimii! evet ya oda varmış.peki ya yokmuymuş ön ödemesi, peşinatı vs..3 kez arka arkaya sevinseymişim bari .milyonkez taksite bölünmüş sevinçlerim.ya garantisi?garantisi verilmiş mi sevinçlerimin? bi oyuncak gibi sunulmuş hayatım banaarızalar çıkmış durmadankullanıcı hatası demişler oysa.belkide o çok küçükken gördüüm düşlerimin son kullanma tarihi geçmiştir ««║

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder